Veelgestelde vragen

Hoe is de maaltijd samengesteld?
Vlees of vis:
Elke portie is voor een grote eter. Je krijgt gemiddeld 120 -130 gram vlees of vis, 180 gram pasta, rijst, aardappelen of een andere vervanger en minimaal 200 gram groenten.

Vegetarisch:
Eiwitrijke en ijzerrijke ingrediënten zoals ei, kaas, peulvruchten en noten, naast de 180 gram pasta, rijst, aardappelen of een andere vervanger en minimaal 200 gram groenten.

Kan ik de maaltijd ook invriezen?
Wil je een gerecht langer dan 1 dag bewaren, dan kan je het gerecht ook invriezen en er later van genieten. Over het algemeen zijn de stoofgerechten, pastagerechten, hartige taartjes en gerechten met puree, geroosterde aardappelen en geroosterde groenten goed in te vriezen. Verse salades kan je helaas niet invriezen. Mocht je twijfelen, dan kan je altijd even bellen of een mailtje sturen.

Hoe lang is de maaltijd houdbaar?
Alle gerechten kan je nog een dag in de koelkast bewaren en de dag erna opwarmen en opeten. We maken alles vers van verse ingrediënten en koelen na het koken het eten meteen terug. Ook salades blijven in de koelkast een dag goed, want om salades goed te houden krijg je de dressing vaak apart in een bakje.

Wat gebeurt er met de ovenschalen? Verwacht je die terug?
Ja, want de schalen zijn het eigendom van Geheim van de Kok. We nemen graag de bezorgmand met de schalen en bakjes bij een volgende bestelling weer mee terug. We zouden het fijn vinden als je de schalen en bakjes even omspoelt. Verwacht je (voorlopig) niet meer te bestellen? Laat het dan alsjeblieft even weten, dan komen we de schalen weer bij je ophalen, zodat we die weer kunnen gebruiken.

Kan ik mijn maaltijd ook bij jullie afhalen?
Je kunt je maaltijd ook bij ons in de keuken afhalen tussen 16.30 en 20.00 uur. Net als bij bezorging thuis of op je werk, bestel je van tevoren je maaltijd en regel je de betaling tijdens het bestellen. Geef als bezorgadres het adres van onze keuken op (Kottendijk 127 7522 BP Enschede).
Het is helaas niet mogelijk om een maaltijd af te halen, die je niet van tevoren hebt besteld: we koken precies wat er is besteld, zodat we geen eten hoeven weg te gooien.

Hoe laat bezorg je?
Je kunt zelf een bezorgblok van een uur kiezen tussen 16.30 uur 19.30 uur. Zoals het jou uitkomt. Het lukt onze bezorgers gelukkig bijna altijd om op tijd bij je aan de deur te staan. Houd er rekening mee dat je de maaltijd thuis nog opwarmt (magnetron ca. 10 minuten, oven ca. 30 minuten).