nieuwsbrief

Wekelijks de nieuwsbrief ontvangen met het menu voor de aankomende week?

Wanneer je onze nieuwsbrief wilt ontvangen hebben we een e-mailadres nodig, alsook de informatie die ons toestaat om te controleren of je daadwerkelijk de eigenaar van het opgegeven e-mailadres bent, en akkoord gaat met het ontvangen van de nieuwsbrief (DOI-procedure).

We gebruiken de zogenaamde double opt-in procedure om ervoor te zorgen dat nieuwsbrieven op een consequente manier worden verzonden. Na de aanmelding ontvang je een bevestigingsmail. Het e-mailadres wordt alleen in het adresboek opgenomen nadat deze bevestigd is.

Wij gebruiken deze informatie alleen voor het verzenden van de gevraagde informatie en aanbiedingen.

Als nieuwsbrief software wordt Newsletter2Go gebruikt. Je gegevens worden aan Newsletter2Go GmbH doorgegeven. Het verkopen en gebruiken van je gegevens voor andere doeleinden dan het verzenden van nieuwsbrieven is verboden. Newsletter2Go is een betrouwbare en gecertificeerde leverancier, die de eisen van de wet voor de bescherming van persoonsgegevens naleeft.

Meer informatie: https://www.newsletter2go.nl/informatie-nieuwsbrief-ontvangers/

De bevestiging van het opslaan van je gegevens en het gebruik van je e-mailadres voor de nieuwsbrief verzending, kan op elk moment ingetrokken worden door op de afmeldlink in de nieuwsbrief te klikken.

Meld je hier aan.